hits

Uken som gikk...


Ukens høydepunkt:
Jeg hadde bursdag, min kjære roomie tok meg med ut for å spise ♥ Vi gjorde også mye spennende på skolen denne uka, deilig å gjøre noe annet enn å sitte på rumpa i ni timer.

Ukens nedtur:
Jeg skal på mage undersøkelse i morgen, så hele helgen har jeg hatt en liste med ting jeg får lov til å spise. I dag har jeg kun drukket juice og spist suppe, resten av kvelden og morningen i morgen kan jeg kun drikke vann.

Uken serie:
Denne uken har jeg kun sett på Bloggerne og Paradise Hotel, har blitt en ting jeg og roomie har gjort sammen hver kveld denne uka ♥

Ukens innkjøp:
Denne uka har jeg kjøpt litt av hvert, kan prøve å få vist det til dere i morgen. Hadde faktisk helt glemt alt jeg hadde kjøpt.

Ukens mest leste innlegg:
Denne uken har det ikke vært mye til blogg innlegg, så ingen innlegg som er verdt å skryte av denne uken.

Ukens sang:

Ukens cravings:
Cravet bacon snacks en periode, og alt mulig dritt. Det skjer hver gang jeg er på Hamar, kjøkkenet er så lite så man får bare lyst på drit. Denne helgen også som jeg ikke kan spise så mye, så har jeg selvfølgelig hatt lyst på alt.Ukens utfordring:
Helgens utfordring har vært å holde seg oppegående selvom man ikke kan spise stort, ikke bli følsom. Jeg blir lett følsom når jeg ikke kan spise og er trøtt i tillegg. Resten av uka har også bestått av det å holde seg våken, og få med seg noe som helst på skolen.

Ukens tanke:
Stakkars dem som faster, er det jeg har tenkt mest de siste dagene.


Akkurat nå!
Nå ser jeg på nyhetene, været og sporten. Veldig snart skal jeg gå å legge meg, nå merker jeg at det er så vidt jeg klarer å ha øynene åpne.

Hvordan har deres uke vært?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 21 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡