hits

Fiskesprell + visning


God onsdag kveld. I dag kommer det et sent innlegg. Jeg holdt nesten på å glemme dagens blogginnlegg. I dag har jeg vært ca ni timer på skolen, noe som er hardt i seg selv. I dag hadde vi en del forskjellig, og hadde mer praktiske ting. Vi hadde blant annet fiskesprell. Jeg trodde det betydde at vi blant annet skulle sløye fisk, noe jeg faktisk gledet meg litt til. Dessverre ble ikke det en del av oppgaven. Læreren hadde allerede sløyet fisk for oss. Vi ble satt i grupper, der vi skulle lage to matretter hver. Vi lagde fiskepinner og fiske wow. Jeg endte opp med å skjære mer grønnsaker, enn jeg rørte fisk. Vi fikk omtrent ikke halvparten av fisken vi skulle ha til retten vår heller. Noe som var ganske kjipt.

Etter skolen i dag, skulle jeg og min roomie på visning. Jeg vet ikke om jeg har sagt det, men vi har sagt opp leiligheten vår og prøver å finne et nytt sted. Vi prøver derfor å slenge inn så mange visninger som mulig, når jeg først er i Hamar området. Jeg sluttet litt tidligere på skolen i dag, så når jeg kom hjem hoppet jeg rett inn i dusjen. Vi tente også bål på skolen i dag, så jeg orket ikke gå på visning og stinke bål. Vi var å så på et hus, som var ganske fint inni men utvendig så det ut som en rønne. Huseier holder på å pusse opp, så forhåpentligvis blir det enda finere. Jeg skal oppdatere dere på hvordan det går!

Vi fikk fem blekker med oppskrifter og fagstoff i dag i tillegg. Blir gøy å undersøke. Nå er klokka allerede alt for mye, så nå er det på tide å finne senga! God natt ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 21 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡