hits

Påske kaos


God morgen mine fine ♥

Jeg skulle starte å blogge igjen, men det startet litt sånn halvveis. Før bestemor døde, hadde mamma planer om å pusse opp badet. Etter alt som skjedde ble planene satt litt på vent, siden de plutselig hadde en leilighet å rydde ut av. Lørdag morgen ble det bråbestemt at badet skulle pusses opp i påsken likevel. Helt siden kl ni lørdag morgen, har det vært fult kaos hjemme. Vi har koblet ut vannet, og det eneste som står igjen på badet er nå en do. I går ble gulvet malt, så nå er det tissing i bøtter. Rommet mitt hos mamma er full av møbler og kaos, så om dagen bor jeg derfor hos pappa. I dag skjer det siste strøket med gulvmaling, før vi skal begynne å sette opp møbler. Forhåpentligvis er badet ferdig innen onsdagen er over. Det blir godt å bli ferdig.

På mandag sto jeg opp rundt ti, mest fordi jeg skulle rekke å fylle bensin før halv elleve. Så spiste jeg frokost, og ble sittende å se på tv og spise påske godt til langt uttpå dagen. Rundt klokken tre begynte jeg å fikse meg, for jeg hadde lovet tante å hjelpe hun med å sette opp møbler. Det tok sin tid, men kommoden kom opp til slutt. Nå mangler det bare en seng, som jeg tror vi må sette opp etter påske. I dag skal jeg, pappa og søsteren på harrytur til Sverige, mest for å få tiden til å gå og for å titte litt. Kanskje blir det noen fangst jeg kan vise dere senere ♥

Hva gjør dere i påsken?

Én kommentar

sunnivaccskaug

27.03.2018 kl.11:39

God påske! <3 Delta gjerne i en konkurranse jeg har på bloggen min :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 21 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡