hits

Hvorfor har jeg vært borte så lenge?


Hei alle mine fine ♥ Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget, til en forandring er det en god grunn til dette. Tirsdag 6/6 ble jeg ringt av mamma på jobb, bestemor hadde blitt hentet med ambulanse og lå nå på sykehuset. Jeg kastet meg i bilen og dro for å hente søsteren min. Vi dro rett opp til sykehuset og satt der resten av kvelden. Vi bestemte oss til slutt for at det ikke var noe vi kunne gjøre, så vi bestemte oss alle for å dra hjem for å få oss litt søvn. Dagen etter var det fortsatt ingen endring, så jeg bestemte meg for å dra på jobb. Vi var ganske sikre på at det ville gå feil vei, men vi visste ikke hvor lang tid det ville ta. Vi bestemte oss derfor for å prøve å leve hverdagen som normalt.

Etter jobb onsdag, dro jeg og fetteren min oppover til sykehuset. Femten minutter etter at vi kom fram, skjedde det jeg ville aller minst. Min kjære bestemor gikk bort. Den snilleste, mest omsorgsfulle og fantastiske damen jeg kjente var nå borte. Det er det verste jeg noen gang har opplevd, og tiden etterpå har vært tung. Det var først etter begravelsen forrige uke, at jeg følte jeg kom litt tilbake til meg selv igjen. Jeg prioriterte å tilbringe tid med familie istedenfor å blogge. Etter begravelsen dro jeg på hyttetur, i tillegg til at jeg den siste uken har hatt tre innleveringen som jeg har måttet ta igjen. Nå begynner ting å roe seg, og jeg kan snart ta påskeferie. Derfor skal jeg nå prøve å være tilbake på bloggen også, så langt det lar seg gjøre. Håper dere har det bra, og ønsker dere en fin helg ♥

2 kommentarer

CamyReed

23.03.2018 kl.13:03

så trist å høre om din bestemor. Jeg forstår så godt at du ville prioritere familie<3 ønsker deg en kjempe fin helg<3

Camilla Sterner

23.03.2018 kl.18:19

CamyReed: Tusen takk!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 21 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡