hits

Uken som gikk...


Starten av denne uken startet utrolig bra, jeg hadde masse blogg inspirasjon. Det resulterte i at jeg de første dagene til og med klarte å poste to innlegg om dagen. Jeg var så stolt over meg selv, på onsdag hadde jeg forhåndspublisert et innlegg da jeg hadde senvakt på jobb. Når jeg kom hjem spiste vi middag, og jeg og mamma skulle bort å flytte bilen. Det endte med at bilen ikke ville starte. Vi brukte derfor hele kvelden på å få fart på bilen, å kjøre en tur for at det ikke skulle gjenta seg. Derfor rakk jeg ikke flere blogginnlegg den dagen. I tillegg denne uken så har vi ryddet omtrent alle rom i leiligheten til mamma da hun har planer om å pusse opp. I tillegg har jeg hatt to innleveringer denne uken, så de siste dagene har jeg sittet foran macen for å skrive ferdig. Jeg endte også opp med å jobbe hele uken, så det har vært sinnsykt mye å gjøre. Nå er det noen rolige dager med skole arbeid, så da skal vi prøve å kjøre på med bloggingen.

Ukens høydepunkt:
- Selvom det har vært mye å gjøre denne uken, har det også vært sinnsykt deilig å få gjort så mye. Du får en god følelse av å tenke på hvor mye du har oppnådd i løpet av uka. Jeg hadde en veldig koselig dag sammen med Malene i går, det er sinnsykt lenge siden jeg har vært på kino så det var deilig. Jeg hadde også en fin dag på cup i går, så igjen mennesker jeg ikke har sett på en stund!

Ukens nedtur:
- Denne uken har jeg hatt så sinnsykt mye å gjøre, det har dessverre gått utover søvnen. Tidlig opp for å jobbe, rett hjem til å rydde, og litt skole arbeid på kvelden hele uka. Nå gleder jeg meg til en litt roligere uke.Uken serie/film:
- Jeg har i dag vært og sett på kino sammen med Malene. Det blir nok en liten anbefalling av denne filmen de nærmeste dagene, så gled dere til det ♥

Ukens innkjøp:
- I morgen kommer det en video haul om ukens innkjøp, så gled dere til det også♥

Ukens mest leste innlegg:
- Det tror jeg er "Monday funday" innlegget mitt.

Ukens sang:
- Where have you been - Christine Balk // Number - Alexander Oscar

Ukens cravings:
- Jeg craver sjeldent godteri, men denne uka føler jeg at jeg har hatt lyst på mye rart. Smågodt, sjokolade, kake osv.  Har heller ikke cravet cola zero så mye som jeg pleier heller.

Ukens utfordring:
- Jeg føler jeg sier dette hver uke, men jeg har alltid problemer med å få gjort mye og likevel prioritere å slappe av.Ukens tanke:
- Vi må slutte å se ned på andre pågrunn av første inntrykk, en dag innser vi hvordan personene faktisk er og vi innser at de ikke er så ille likevel. Vi kjemper alle vår egen harde kamp, så vi kan ikke dømme noen ut i fra deres tanker. Hvorfor skal vi være normal, når vi er født til å være annerledes ♥

Akkurat nå!
- Akkurat nå er jeg akkurat ferdig med å redigere video, og ryddet litt. Nå skal jeg derfor bli ferdig med dette blogginnlegget og gå å se på huskestue sammen med mamma.

Hvordan har deres uke vært?

2 kommentarer

Hannehm

04.03.2018 kl.20:11

Så herlig! Uka mi har hvert helt grei :)

Camilla Sterner

04.03.2018 kl.20:19

Hannehm: Såå bra! Ønsker deg en fin uke videre!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 21 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡