camillasterner

Oppskrift - Fylte horn

  • Publisert: 25.01.2017, 14:00
  • Kategori: Inspirasjon
  • For en stund tilbake bestemte jeg meg for å bake litt, for å ha noe litt mer fristende som lunsj. Jeg bestemte meg for å lage fylte horn. Noe som alle som smakte synes var veldig godt. Jeg bestemte meg derfor for å dele oppskriften med dere!

    Hva trenger du?
    4 personer, 16 horn

    3,5 dl helmelk (funker med lettmelk også
    50g gjær (fersk)
    1 ts salt
    100g meiersmør
    1l hvetemel (jeg tok halvt om halvt med fint og grovt mel)

    Fyll: (her velger du selv)
    150g bacon
    150g ost
    1 stk egg til pensling

    Slik gjør du:

    1. Ha hvetemel og salt i en kjøkkenmaskin med eltekrok. Smuldre gjæren i melet.

    2. Smelt smøret på lav varme og bland inn i melken. Hell blandingen i melet og elt på lav hastighet i 5 minutter. Skru opp hastigheten på kjøkkenmaskinen og elt i 2 minutter til.

    3. Smør en bolle med litt smør og legg deigen oppi. 
Dekk med plastfolie og hev på et lunt sted i 40 minutter.

    4. Ha deigen ut på en melet benk. Del deigen i to emner og kjevle ut to store rundinger. Del hver runding i 8 pizzatrekanter.

    5. Legg stekt bacon og ost på den tykkeste enden av hvert «pizzastykke». Rull sammen til horn og legg 8 stykker på hvert sitt stekebrett dekket med bakepapir. Dekk med et kjøkkenhåndkle og la etterheve i 35 minutter.
    Pensle med egg og stek midt i ovnen på 225 grader i 10-13 minutter.



    Var utrolig godt! Anbefales virkelig å prøve!

  • Publisert: 25.01.2017, 14:00
  • Kategori: Inspirasjon
  • 3 kommentarer
  • 3 kommentarer

    Victoria Larsen

    25.01.2017 kl.15:17

    Ser godt ut! Jeg ønsker deg en fin onsdag :-)

    Camilla Sterner

    25.01.2017 kl.20:44

    Victoria Larsen: Så bra! Takk i lige måde :-)

    Solveig

    28.01.2017 kl.22:28

    Ååå nam! *sikle!*

    Skriv en ny kommentar

    hits