hits

Oppskrift - Fylte horn


For en stund tilbake bestemte jeg meg for bake litt, for ha noe litt mer fristende som lunsj. Jeg bestemte meg for lage fylte horn. Noe som alle som smakte synes var veldig godt. Jeg bestemte meg derfor for dele oppskriften med dere!

Hva trenger du?
4 personer, 16 horn

3,5 dl helmelk (funker med lettmelk ogs
50g gjr (fersk)
1 ts salt
100g meiersmr
1l hvetemel (jeg tok halvt om halvt med fint og grovt mel)

Fyll: (her velger du selv)
150g bacon
150g ost
1 stk egg til pensling

Slik gjr du:

1. Ha hvetemel og salt i en kjkkenmaskin med eltekrok. Smuldre gjren i melet.

2. Smelt smret p lav varme og bland inn i melken. Hell blandingen i melet og elt p lav hastighet i 5 minutter. Skru opp hastigheten p kjkkenmaskinen og elt i 2 minutter til.

3. Smr en bolle med litt smr og legg deigen oppi. 
Dekk med plastfolie og hev p et lunt sted i 40 minutter.

4. Ha deigen ut p en melet benk. Del deigen i to emner og kjevle ut to store rundinger. Del hver runding i 8 pizzatrekanter.

5. Legg stekt bacon og ost p den tykkeste enden av hvert pizzastykke. Rull sammen til horn og legg 8 stykker p hvert sitt stekebrett dekket med bakepapir. Dekk med et kjkkenhndkle og la etterheve i 35 minutter.
Pensle med egg og stek midt i ovnen p 225 grader i 10-13 minutter.



Var utrolig godt! Anbefales virkelig prve!

3 kommentarer

Victoria Larsen

25.01.2017 kl.15:17

Ser godt ut! Jeg nsker deg en fin onsdag :-)

Camilla Sterner

25.01.2017 kl.20:44

Victoria Larsen: S bra! Takk i lige mde :-)

Solveig

28.01.2017 kl.22:28

nam! *sikle!*

Skriv en ny kommentar



Hei! Jeg heter Camilla og er 21 r. Jeg er egentlig fra Follo omrdet. N har jeg flyttet til Hamar for studere. Hvis du vil bli med p min hverdag som student, er det bare flge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com




♡ Design av Tonjemt ♡