hits

- Sannheten om meg -


Jeg tenkte å gjøre et litt annerledes versjon av ting dere ikke visste om meg. Det er vel i hovedsak bare tittelen som blir litt annerledes.

 

Jeg hater grønsaker, men jeg elsker grønnsakssuppe

- Den der er litt morsom, for om noen serverer meg salat på tallerkenen rører jeg det så vidt. Om noen derimot serverer meg grønnsakssuppe, spiser jeg flere skåler.

Jeg elsker å gå i chille klær

- Jeg skal ærlig si at jeg omtrent ikke går med annet. Jeg går gjerne på jobb med joggebukse og hettegenser, likevel liker jeg at det skal se litt fint ut likevel. Sånn som på dette bildet.

Pizza og the stream

- En fredag kveld kan jeg lett finne på å se på the stream og spise pizza, og legge meg rundt kl elleve. Det er ikke noe problem.

No alcohol

- Sammen med det andre punktet kan jeg vel i samme slengen nevne det at alkohol ikke er min bestevenn. Jeg vet mange på min alder er glad i en fest, mens jeg sitter heller hjemme med godteri og en film eller noe i den duren.

Kresen

- Jeg er super kresen, noe med at jeg ikke spiser salat. Jeg spiser heller ikke skalldyr, lam og mer som jeg ikke kommer på.

Hat elsk forhold til å pynte seg

- Jeg har dager hvor jeg elsker å pynte meg, og dager jeg hater det. Har nok noe med selvtilliten å gjøre. Noen dager føler jeg meg fin og vil pynte meg, andre dager føler jeg meg rett og slett dritt. Jeg kan gå i butikken og bare ååå den var fin, men den vil ikke se fin ut på meg.Likte dere det?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡