- Bucket list September -


 - Besøke en ny by -
Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å reise og oppleve nye ting. Det gjør noe med livsgleden og energien min. Jeg må begynne å bli flinkere på dette. Denne mnd skal jeg besøke en ny by, det er allerede bestemt. Så jeg gleder meg utrolig mye.- Spille håndball -
Jeg har alltid vært glad i å spille håndball. Har spilt håndball siden jeg gikk i første klasse. Jeg slutta for et par år siden, men nå har damelaget her startet opp på nytt. Så nå gleder jeg meg til å få fart på håndball gleden igjen.

- Trene minst to ganger i uka -
Forhåpentligvis blir jeg snart frisk. Da er planen å begynne å trene gradvis igjen, tenker at det blir noen lange turer i skog og mark. Etterfulgt av noen lette styrkeøkter. Siden jeg har vært syk så lenge kan jeg ikke starte for hardt heller.

- Poste et antrekksbilde i uka -
Har begynt å like å sette sammen antrekk, og se litt mindre slaskete ut. Nå må jeg bare begynne å ta med meg kameraet, og knipse noen bilder av det hele. Tror det kommer til å bli bra for meg selv, og kanskje mer interesant for dere å lese også.
- Spare minst 10 000 -
Dette var jeg veldig flink på forrige mnd. Håper at det forsetter like bra denne mnd. Så jeg enten har penger når jeg skal fikse bilen, har muligheten til å reise eller evt flytte ut. Uansett er det greit å ha noen ekstra kroner på sparekontoen som blir nyttig brukt.

- Være flink på jobb -
Denne mnd er det min siste tid i barnehagen. Jeg er bare ansatt ut september, så denne mnd skal jeg virkelig stå på. Jeg vil virkelig få de til å savne meg, og tenke at jeg virkelig har gjort noe bra og fornuftig mens jeg har vært der. Vil rett og slett legge igjen spor etter meg.

- Lage og poste en video -
En ting jeg gjør daglig, som jeg ikke klarer meg uten. Er å se på videoer på youtube. Før kunne jeg se på hva som helst, nå ser jeg for det meste bare på spennende vlogs. Jeg vil lage filmer, redigere og dele med dere hva jeg elsker.

- Dra på konsert  -
I juli var jeg på Rihanna konsert, og det var virkelig noe av de bedre tingene jeg har gjort. I September er det klar for enda en konsert. Forrige konsert var Solveig syk, og jeg har håp om at jeg skal bli frisk. Så vi virkelig kan nyte livet på konsert denne gangen.

Hva er deres planer for September?

3 kommentarer

Henriette Celin

04.09.2016 kl.12:14

Så fine ting du vil/skal! vil trene 2-3 ganger i uken selv, og klarte denne uken 3 økter :-D

Ellers vil jeg øve nynorsk hver dag (:

Camilla Sterner

04.09.2016 kl.12:20

Henriette Celin: Høres veldig bra ut! Lykke til!

Henriette Celin

04.09.2016 kl.12:21

SV: Takk! ^^

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡