- Uken som gikk... -


Ukens høydepunkt: Var å begynne bedringen, og forhåpentligvis fortsette å være der. Var i en veldig koselig konfirmasjon ellers skjedde det ikke så mye denne uka.

Ukens nedtur: Er ikke så vanskelig å finne ut hva som var ukens nedtur egentlig, rett og slett det at infeksjonen min skulle komme tilbake. Eller få nytt utslag da ikke alle bakteriene var borte etter forrige kur. 

Ukens serie: Jeg ser fortsatt på The fosters, men har rett og slett ikke så mye ro i sjela til å se på serier lenger. Starter å se både youtube videoer, og serier men slår de av igjen etter et par minutter. 

Ukens innkjøp: Denne uka har jeg kjøpt en begunder rød cardigan, ellers har pengene gått til medisiner og lege regninger. 

Ukens sang: Soul Phazed - Jessica Hart. Dancing in flames - Chinook. Chemical Kids - Major Myjah. Safe and Sound - Alfred Hall. 

Ukens cravings: Det eneste jeg har cravet på denne uken, som ikke er en normal craving er: Søvn. Denne uken har jeg sovet så utrolig mye. Den ene dagen var jeg så dårlig at jeg sov i 13 timer. Jeg har fint kunnet lagt meg klokken åtte om kvelden. Det var da energien min gikk slutt. Det er ingen ting jeg har gjort mer enn å sove denne uken. 

Ukens utfordring: Jeg merker disse ukene mine siden slutten av juli begynner å bli rimlig kjedelige. Det er kanskje ikke så rart når man er syk. Men igjen så blir det å få i seg nok mat og drikke, og ha nok energi til å gjøre noe i løpet av en dag.

Ukens bilde:Hvordan har deres uke vært?

 

6 kommentarer

Toby

05.09.2016 kl.13:28

God bedring, det ikke moro å være syk. jeg har hatt bagateller i forhold til deg som ikke kan noe for at du er syk. i helgen hadde jeg fyllenerver og kjærlighetssorg etter et vors og en tur på byen. høres latterlig ut men det var ikke så moro dagen derpå :)

God bedring:)

Camilla Sterner

05.09.2016 kl.16:54

Toby: Det er ikke morro uansett, hvor stort eller lite det er! Tusen takk :)

Henriette Celin

05.09.2016 kl.13:40

Herlig bilde, hehe. Og så bra du er på bedringens vei ^^

Camilla Sterner

05.09.2016 kl.16:54

Henriette Celin: Tusen takk! Ja det var på tide!

REBECCA HOLDER

05.09.2016 kl.13:56

Så fint innlegg. Håper denne uken blir super :) Uken min var veldig fin, og nå er jeg 100% klar for en ny!

Camilla Sterner

05.09.2016 kl.16:54

REBECCA HOLDER: Tusen takk! Ønsker deg en fin uke :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡