camillasterner

Ukens som gikk

 • Publisert: 23.08.2016, 12:00
 • Kategori: Blogg
 • Ukens høydepunkt: Har rett og slett vært at jeg begynner å bli frisk. Endelig har jeg energi igjen til å forlate senga, og få noe ut av dagen. Det har jeg spesielt merket nå i helgen, så helgen har nok vært høydepunktet. Da jeg både har fått sett fotball kamp med Solveig, endelig fått ryddet rommet, gått på tur og besøkt søsteren min.

  Ukens nedtur: Ukens nedtur har definitvit vært den første delen av uka. Dro på planleggingsdag på jobb, hvor jeg såvidt klarte å sitte med hodet oppreist. På onsdagen var jeg så dårlig, at jeg endte opp med å dra på legevakta. Måtte starte rett på antibiotika mens jeg var der, så det sier litt. Har dratt meg selv på jobb, og ligget i senga resten av dagen. 

  Ukens serie: Nå i det siste har jeg begynt å se på The Fosters, nevnte vel det forrige uke eller er det to uker siden? Den handler om en familie som tar inn fosterbarn, og deres hverdag og utfordringer. Anbefales. 

  Ukens innkjøp: Med tanke på at jeg har ligget rett ut i senga utenom jobb, har jeg ikke kjøpt en eneste ting denne uka. Ihvertfall ikke som jeg kan komme på.

  Ukens sang: ♪ Sweet Afterglow (feat. Myah) av Alex Grams 
   ♪ Revial av Selena Gomez

  ♪ By my side av Leroy Sanches
  ♪ Cold Water (feat Justin Bieber & Mø) av Major Lazer
  ♪ Sing me to sleep av Alan Walker
  ♪ Outta my hands av Selena Gomez

  Ukens cravings: Når jeg var liten drakk jeg alltid eplejuice når jeg var syk, denne uken som jeg har vært syk har det vært ukens cravings. 

  Ukens utfordring: Ukens utfordring har uten tvil vært å ha energi til å gjøre noe, prøve å bli frisk, og utnytte periodene hvor jeg faktisk har hatt energi.


  Hvordan har deres uke vært?

 • Publisert: 23.08.2016, 12:00
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Henriette Celin

  23.08.2016 kl.12:25

  Kjedelig at du har vært så dårlig da. Men bra du er bedre (:

  Fine sanger ^^

  Denne uken har vært flott. Kost meg med jobb og tid med kjæresten :-D

  Camilla Sterner

  23.08.2016 kl.15:59

  Henriette Celin: Det er bra!

  Skriv en ny kommentar

  hits