Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: At jobben i barnehagen bare går bedre og bedre. Endelig har jeg en jobb som jeg virkelig gleder meg til å gå til. I motsetning til å måtte dra seg avgårde, til noe man virkelig ikke har lyst til. I tillegg har jeg endelig fått meg pult på rommet, som jeg har hatt lyst til så lenge. I tillegg vant gjengen min Norway cup, noe som virkelig er så utrolig godt for gjengen. De fortjener det virkelig.

Ukens nedtur: Ukens nedtur har helt klart vært at jeg har vært syk hele uken, har stoppet meg for å gjøre så mye som jeg hadde lyst til. Hele helgen har jeg jo ligget rett ut i senga, og ikke orket noen ting. 

Ukens serie: Denne uken har jeg begynt å se på The Fosters, noe som virkelig var så mye bedre enn hva jeg trodde. Har blitt mer og mer avhengig av den denne uka. Spesielt nå i helgen som jeg ikke har hatt energi til å gjøre noe annet. 

Ukens innkjøp: Denne uken tror jeg ikke at jeg har kjøpt noe stort, annet enn Mac Fix + og ny pult.

Ukens sang: Denne uken har jeg ingen spesiell sang jeg har hørt mer enn andre på. Annet enn de jeg har nevnt de tidligere uken. Jeg har hørt på Los Angeles xx spillelisten til Kristine Ullebø. 

Ukens cravings: Denne uken har jeg virkelig gravet på alt mulig dritt. Altså godteri, kake, vafler og sjokolade. Ikke en god ting, men sånn går det når man er syk. 

Ukens utfordring: Må nok ha vært og holde seg frisk, og ikke bli mer syk. Likevel ikke bare sitte på rumpa og ikke gjøre noe. Blir som oftest mer dårlig av å ikke gjøre noe, enn å gjøre noe.

4 kommentarer

Cheerchrissy

09.08.2016 kl.11:25

Herlig innlegg! Utrolig kjipt å være syk, men håper du er bedre nå:-)

Camilla Sterner

09.08.2016 kl.17:39

Cheerchrissy: Godt du likte det! Formen begynner heldigvis å bli bedre nå!

Henriette Celin

09.08.2016 kl.11:58

Har cravet alt mulig søtt jeg, hehe. Vanskelig med overgang fra ferie til hverdag altså x)

Så bra du trives i jobben din (:

Kjekt at laget ditt vant! og en flott pult du har fått deg ^^

Camilla Sterner

09.08.2016 kl.17:39

Henriette Celin: Skal ikke være lett det nei!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡