Hyttetur - Tjøme


Fra onsdag til fredag var jeg på hyttetur med Solveig, vi dro som sagt på hytta hennes på Tjøme. Turen tok ikke mer enn litt over to timer. Vi hadde ikke mye planer for turen, annet enn at vi skulle slappe av å kose oss. Når vi kom opp dro vi innom butikken og handlet inn pizza. Standard når vi er sammen. Når vi var i butikken begynte det å regne som bare søren. Været var ikke med oss når vi kom, så det var ikke stort vi fikk gjort. Det endte til slutt med at vi dro i butikken igjen, for å kjøpe kryssordblad, litt mer godteri og kortstokk. Så det var hva resten av kvelden for det meste gikk til.

Siden onsdagen ble litt for sen, startet også torsdagen litt forsent. Rundt kl to var vel frokosten inntatt og vi begynte å ordne oss. Vi bestemte oss nemlig for å dra til Verdens ende. Der gikk vi rundt og tittet med hvert vårt kamera. Det blåste som bare søren, men det var fremdeles varmt i lufta.
Etter at vi hadde blåst bort en god stund, og finværet begynte å bli borte. Hastet vi tilbake på hytta for å rekke å grille før finværet ble helt borte. Så vi tente opp grillen, og rakk det ganske så akkurat før finværet ble borte og det begynte å bli kaldt. Vi snek oss ut på veranden en tur til, og før vi visste ordet av det kom verdens fineste solnegang. Så vi spratt rundt med hvert vårt kamera igjen, for å fange noen fine bilder. Etterhvert bestemte vi oss for ny tur i butikken, da ble det innkjøp av mer godteri, håndkle og såpe. Jeg fant nemlig ut at nattbading var en veldig god ide. Så etter litt mer kryssord og godteri spising, dro vi ned på en campingplass for å bade. Da var klokka nærmere halv tolv. Det ble nok ikke lange badet, det var en smule kaldt men ikke så kaldt som jeg først hadde fryktet.

På fredagen var det klart for avreise, men først dro vi tilbake til Verdens ende for å besøke gården som var der. Vi må nok innrømme at vi ble litt skuffet. Det sto at det var åpen gård med masse dyr, men vi ble ikke akkurat lykkelige der vi gikk å så på noen dyr fra avstand. Det ble ikke lange turen på gården, før vi dro tilbake til hytta. Der vi satt oss i sola, for å nyte utsikten og finværet når det først kom. Etterhvert ryddet vi ut og pakket sammen tingene våres, og startet reisen hjemover. Jeg skulle jo trossalt på ny hyttetur, så kunne ikke komme alt for sent hjem.

Tusen takk kjære for en flott hyttetur, kanskje vi skal bli litt lenger neste gang? Og mulig få litt bedre vær? ;*

 

8 kommentarer

cheerchrissy.blogg.no

11.07.2016 kl.19:07

Så fine bilder!

Camilla Sterner

11.07.2016 kl.20:55

cheerchrissy.blogg.no: Tusen takk!

Vilde

11.07.2016 kl.19:09

Virka som en en super tur! Masse flotte bilder og herregud så søte griiseer!! <3

Camilla Sterner

11.07.2016 kl.20:56

Vilde: Tusen takk! Var en meget fin tur!

Henriette Celin

11.07.2016 kl.19:14

Kjekt å grille og besøke gård ^^

En flott solnedgang også. Ser ut som en fin hyttetur (:

Camilla Sterner

11.07.2016 kl.20:56

Henriette Celin: Var veldig kjekt!

Solveig

11.07.2016 kl.23:42

Koselig tur med deg ja <3 Vi får planlegge litt mer å gjøre, og reise igjen! Mange fine bilder du har tatt :D

Camilla Sterner

12.07.2016 kl.11:12

Solveig: Høres ut som en god plan!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡