SPONTANTUR


Det endte med at jeg og pappa bestilte oss en tur på fjellet. Vi drar nå i dag, og blir borte frem til mandag! Æææææ, jeg skal endelig på fisketuren jeg har snakket om så lenge. Jeg overrasket selv meg selv, når jeg fikk lyst til å dra på fisketur. Jeg synes bare det vekker frem gamle minner, og hørtes sinnsykt koselig ut. Det er nå snart to mnd siden, og nå skal jeg endelig på fisketur. Vi skal til Storefjell, og hotellet vi bor på har både basseng, trimrom og basseng. Jenta skal virkelig kose seg.


Når det kommer til blogging fremover vet jeg ikke hva som skjer. Klarer ikke finne ut om det er nett der eller ikke. Jeg tar likevel med meg både kamera, gopro og macen. Så får vi se hva som skjer. Slapp av, det blir ikke helt stille fra meg frem til mandag. Jeg har ordnet så det ihvertfall blir et innlegg i løpet av hver dag, forhåpentligvis får jeg til å snike inn to. Så ikke glem å stikke innom!Håper dere får noen fine dager mens jeg er borte, dere kan følge med på snap mens jeg er borte! Skal huske å oppdatere!
 

4 kommentarer

ida

23.06.2016 kl.17:11

wii så kjekt med slike spontanturer :D håper dere koser dere masse <3

Camilla Sterner

23.06.2016 kl.17:43

ida: Det gjør vi!

KRISTIN

23.06.2016 kl.17:51

Så koselig med en sånn tur!

Ha en fin kveld :-)

Camilla Sterner

23.06.2016 kl.18:10

KRISTIN: Ja veldig koselig! I lige måde :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡