5 favoritter - JakkerNå er det på tide å vise frem noen kles favoritter. Dette er noe jeg faktisk har tenkt til å gjøre et år, men aldri kommet i gang med å gjøre. Nå var det virkelig på tide. Jeg har ikke det mest spennende klesskapet, men det er alltid noen som liker det samme..


Flattop - Urban: Denne føler jeg er litt too much til tider, likevel liker jeg den veldig godt. Har du et enkelt antrekk du vil gi prikken over i'en til, passer denne perfekt! Den holder deg også ganske varm. Litt dyr, men absolutt verdt det!Cardigan - Cubus: Denne holder deg utrolig varm, og selv på høsten og utover vinteren brukte jeg denne som jakke. Vel og merke så skulle jeg aldri gå langt, men den holdt varmen likevel. I tillegg er den sinnsykt deilig å ha på, et must i klesskapet!Adidas - Urban: Denne jakken er min absolutte favoritt. Denne får et hvert antrekk til å se fantastisk ut. Elsker å ha den på meg, og vuderer å invistere i en i svart også!Ola jakke - ONLY: Det er ingen hemmelighet at jeg har en kjærlighet for ola jakker! Jeg har vel fire stk ellernoe liggende her hjemme. Denne var ikke så dyr, og stoffet er utrolig mykt og behagelig å ha på!HM: Jeg hadde en periode der jeg var utrolig glad i gult. Så denne jakken ble fort kjøpt. Jeg liker den ikke like mye nå som det jeg gjorde tidligere, likevel så frisker den alltid opp antrekkene når jeg synes de blir for kjedelige!

Hva er deres klesfavoritter? Har vi noen av de samme?

4 kommentarer

Henriette Celin

21.06.2016 kl.11:07

Veldig stilige og fine jakker du har. Liker spesielt den gule ^^

Camilla Sterner

21.06.2016 kl.12:23

Henriette Celin: Tusen takk :)

Benedicte Arntzen

21.06.2016 kl.17:23

så fine de er!! <3 Ha en super dag!

Camilla Sterner

21.06.2016 kl.19:22

Benedicte Arntzen: tusen takk! Du også :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡