SkjønnhetsfavoritterDet er ikke lenge siden jeg hadde et sminkeinnlegg, rettere sagt en sminkevideo! Likevel tenkte jeg at det var på tide å snakke litt mer om noen av mine favoritt produkter. Mange av produktene er nye, som jeg har testet en mnds tid.

Change Chanel - Er ikke helt sikker på hva det rette navnet på denne er. Eau de toilette? Denne lukter litt sterkt, men samtidig ikke for sterkt. Brukte den en periode kun om vinteren, men nå har jeg begynt å bruke den smått om sommeren også. Lukten sitter veldig lenge, og jeg tar meg selv ofte i å lukte på meg selv. Ja, faktisk!

W7 - Lashtastic False Liquid lashes: Denne har blitt min favoritt! Den gir akkurat passelig volum og lengde. Samtidig som du kan bygge den opp til å få akkurat hvordan du vil ha det! Veldig lett å bruke, og er drøy i bruk! Jeg har lenge sett etter den perfekte mascara, og for meg er det denne! Kjøpes her


Kat Von D - Shade and light: Jeg har alltid hatt problemer med at concealeren min ikke holder hele dagen, og sminken generelt ikke holder så lenge. Etter at jeg begynte å sette concealeren med dette puddere, så vel jeg får ikke sminken av med det første. Jeg var på trening og svettet, dusjet etterpå.. Og vel concealeren satt der fremdeles. Har testet det med flere concealere også, for å teste om det ikke bare en concealeren. Contor fargene sitter nesten like bra, de kan falle av litt lettere..

Sephora High Coverage Concealer: Denne har nå gått tom, og nå vet jeg ikke hva jeg skal finne på! Den er litt tykk, men legger seg veldig fint! Lenge siden jeg har hatt en concealer som dekker så mye og samtidig legger seg så fint! Billig var den også! Bra fargeutvalg, god pris, bra dekkevne, og ser bra ut! Hva mer kan man be om?Kat Von D - Lolita II: Jeg er en person som ikke er veldig fan av lipglosses, og liquid lipstick. Denne synes jeg er veldig fin, den tørker fort matt men har fortsatt litt fuktighet. Jeg har ofte problemer med at ting tørker ut leppene mine, men ikke denne. Fargen er også veldig fin!

Mac - Captive: Denne er min nye favoritt. Jeg har utrolig mange mac leppestifter, men denne er en av de jeg bruker aller mest. Denne holder sinnsykt bra! Jeg var på fotball trening, drakk masse vann, tok på lepomade oppå. Likevel når jeg kom hjem, så satt meste parten av leppestiften fortsatt på! Hvor sinnsykt er ikke det, og fargen passer både hverdags og fest. 

Hva er deres favoritter?

 

10 kommentarer

Henriette Celin

26.06.2016 kl.13:19

En lekker leppestift! og den parfymen virker god ^^

Camilla Sterner

26.06.2016 kl.14:07

Henriette Celin: Veldig god!

Vilde

26.06.2016 kl.13:30

Oouh tusen takk for tips <3

Camilla Sterner

26.06.2016 kl.14:08

Vilde: bare hyggelig <3

Linneah Dimitrova

26.06.2016 kl.13:42

Så fine :)

Camilla Sterner

26.06.2016 kl.14:08

Linneah Dimitrova: tusen takk!

RebeccaHasselgard

26.06.2016 kl.14:39

mac leppestifter er alltid sikker vinner :D

Camilla Sterner

26.06.2016 kl.16:21

RebeccaHasselgard: Ja! Men synes ikke alle sitter like godt dessverre!

ida

26.06.2016 kl.21:22

ohh har lyst til å prøve den concealeren! elsker mac sine leppestifter. det var en veldig fin farge på den :D

Camilla Sterner

27.06.2016 kl.09:38

ida: Du burde absolutt gjøre det!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡