Mine fire youtube favoritter


Jeg har alltid vært stor fan av youtube, ihvertfall de siste årene. Så nå tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen av dem, kanskje dere får noen favoritter dere også.

Jon Olsson - han er svensk, men bor i Marbella og Monaco. Han lager vlogs hver eneste dag, og hvis du har like lyst til å reise som det jeg har. Vil du nok finne denne brukeren av interesse. Eller hvis du er rastløs, og trenger inspirasjon til hva du skal gjøre om dagen.

Celina Karine og Agnes Lovise - er to bestevenner som begge driver med sminke og skjønnhet. Hver gang jeg vil se noe med sminke, eller trenger inspirasjon eller tips til produkter eller lignende. Er det alltid disse to jeg ser på, ser på noen andre også, men det er disse to jeg ser på best og har fulgt lengst.

Anniken Englund Jørgensen - denne jenta har jeg snakket om et par ganger på bloggen tidligere. Likevel så må jeg bare nevne hun igjen. Jeg elsker hennes åpenhet og hennes tanker. Hun tenker mye av det samme som meg, men hun er ikke redd for å si det høyt. Samtidig måten hun formidler ting på, og engasjerer meg er bare helt fantastisk!

Hva er deres youtube favoritter?

2 kommentarer

Benedicte Arntzen

24.06.2016 kl.16:39

så herlig! Jeg er veldig glad i cornelia grimsmo sine videoer! :D Ha en super fredag <3

Camilla Sterner

24.06.2016 kl.17:12

Benedicte Arntzen: Følger med på henne også :D du også <3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡