Lilla shampoo - fungerer det egentlig?Fudge - lilla shampoo

Det er utrolig mange som har lyst til å prøve lilla shampoo, men ikke er helt sikker på om det faktisk fungerer. Derfor tenkte jeg i dag å fortelle dere om min erfaring med det. For en ukes tid tilbake fikk jeg nemlig min i posten. Det betyr derfor at jeg ikke har fått prøvd den så alt for mange ganger. Før jeg kjøpte den var jeg litt skeptisk. Jeg har sett og hørt folk bruke den, men ingen har kommet med så veldig mye resultat og har endt opp med å farge håret sitt ellernoe slikt istedenfor. Jeg var derfor i tvil om jeg skulle kjøpe den, jeg lurer på om den ikke var på salg når jeg kjøpte den. Husker dessverre ikke for bli, jeg kjøpte den ihvertfall på blivakker. Allerede nå etter bare to ganger, ser jeg faktisk forskjell i håret mitt. Jeg ser hint av hvitt/grått i håret mitt, og andre som har sett på håret mitt har også lagt merke til det. Det er ikke sånn at man ser det veldig tydelig på avstand. Dessverre nå så har det blitt litt for hvitt/grått, så ser nesten ut som jeg har blitt gammel istedenfor. Heldigvis er det for det meste bare i tuppene, så man legger ikke så godt merke til det! Jeg liker det ihvertfall!


Var nok ikke den beste dagen å ta bilde av håret sitt nei, ups

Hva er deres erfaringer med lille shampoo?
 

2 kommentarer

lisarorvik

06.04.2016 kl.10:33

Jeg har faktisk veldig god erfaring med det, minus når jeg brukte det i syden der dusjen var får svar stråle til å skylle ut alt så jeg endte opp med lilla hår hehe :)

Camilla Sterner

06.04.2016 kl.15:20

lisarorvik: haha, såpass ja!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡