Ukens som gikk


Ukens høydepunkt: Var nok bursdagen min, da jeg var først ute og spiste lunsj med Thea. Før jeg dro til mamma for å spise middag med mamma og tante.

Ukens nedtur: Denne ukens nedtur må ha vært all den unødvenige kranglingen og diskusjonene denne uken. Det er visst ikke bare bare å være på russe gruppe..

Ukens serie: Denne uken har jeg faktisk ikke sett på en eneste episode av en serie tror jeg, har sett en episode av skam. Ellers har jeg sett på Paradise og Bloggerne før jeg legger meg. Ukens innkjøp: Denne uken har jeg nok ikke kjøpt noe annet enn mat, såvidt jeg husker. Det er det eneste jeg har brukt penger på!

Ukens sang: Sex - Cheat Codes, Kris Kross.. Med mindre fuglesangen til fuglen min teller, haha! 

Ukens cravings: Denne uken har jeg vært så trøtt og sliten, at jeg tror jeg har drukket redbull hver dag eller annen hver dag. 

Ukens utfordring: Denne ukens utfordring må ha vært å finne ut hva man skal lage til mat, og holde seg på den mindre usunne siden. 

4 kommentarer

Pernille

05.04.2016 kl.21:31

Det natchofatet der så utrolig fristende ut på en stille og rolig kveld. Tror jeg må få mixet sammen en slik rett til helgen kanskje :) Ønsker deg en fin kveld, og kjempefin blogg du har!

Camilla Sterner

05.04.2016 kl.22:27

Pernille: Smakte utrolig godt! I lige måde!

Henriette Celin

06.04.2016 kl.10:54

Koselig å spise lunsj ute med venner^^

Og fine bilder (:

Camilla Sterner

06.04.2016 kl.15:20

Henriette Celin: Var koselig ja, og tusen takk!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡