Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Ukens høydepunkt må nok ha vært at vi hadde skole ferie, jeg gjorde ikke stort. Jobbet sånn annenhver dag, men det var fortsatt deilig å slippe skolen. Har faktisk hatt det mye bedre med meg selv, nå som jeg ikke har hatt skole.

Ukens nedtur: Jeg hadde ingen spesiell nedtur forrige uke, men jeg skulle egentlig ønske at jeg hadde dratt på en slags påskeferie. Så veldig fristende ut å dra på skitur, fjelltur eller et eller annet. De fleste som dro, dro mer på fylle tur. Ikke noe for meg. En annen nedtur jeg akkurat kom på, var at sidespeilet på bilen min falt av. I tillegg var alle bilverksteder stengt, så jeg fikk ikke fikset det heller. Det er heldigvis blitt fikset nå! 

Ukens serie: Skam! Hadde skam maraton her om dagen fordi jeg kjedet meg. Enda mer glede var det da jeg leste på se og hør, at det kommer en ny sesong! 

Ukens innkjøp: 

Addidas jakke fra Urban! Er egentlig bursdagsgave fra pappa, men fikk lov til å kjøpe gave selv!

Ukens sang: Bonkers - Sofiah 

Ukens cravings: Denne uken har jeg ikke hatt noe spesiell cravings, ikke på godteri engang! Har spist litt av det som har vært tilgjengelig, men ikke sånn sinnsykt. Ellers så craver jeg alltid på mat, bakt potet og pommes frites har stått i hodet mest. 

Ukens utfordring: Dette er en utfordring jeg har et par ganger, men denne uken har det vært et enda større problem. Nemlig å støvsuge med fugl i hus. Jeg støvsugde, ble ferdig og snudde meg. Tror dere det ikke var like ille. Gadd ikke gjøre noe med det, støvsugde noen dager etterpå, det samme skjedde...Hvordan har deres uke vært?

6 kommentarer

Jesus 4 a Reason

29.03.2016 kl.22:47

Elsker sånne innlegg:) kos deg i kveld:-)

// Benedicte

Camilla Sterner

30.03.2016 kl.14:42

Jesus 4 a Reason: Det er bra du likte det!

Becca Alexandra

30.03.2016 kl.13:05

Ser ut som at du hadde en fin uke da! Fine bilder også <3

Camilla Sterner

30.03.2016 kl.14:42

Becca Alexandra: Tusen takk!

Maria Iselin

30.03.2016 kl.18:58

Elsker slike innlegg, keep it up!

Camilla Sterner

30.03.2016 kl.21:45

Maria Iselin: Så bra du liker det!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡