hits

Hva har skjedd siden sist?


Det er ikke år og dager siden jeg blogget sist. Likevel ble det en liten uforventet pause forrige uke. Jeg har egentlig ingen god forklaring. Det ble bare rett og slett sånn. Jeg jobbet en god del, og gjorde noe hele tiden. Så istedenfor å blogge bare halvveis var det lettere å ikke blogge i det hele tatt. Siden sist, ser nå at jeg ikke har hatt noen hverdagsinnlegg på en stund. Det må vi gjøre noe med. Jeg har jobbet mye, vært å sett på håndball kamper, trent, og bare slappet av. Nå har jeg påskeferie frem til 30.Mars. Så jeg tenkte jeg skulle prøve å få unnagjort litt bilder, og planlegge litt blogginnlegg. Gjør det mye når jeg har fri. Nå har jeg fått inspirasjon til å trene igjen, og planelgger nå økter fremover. Kanskje jeg kan komme med det også etterhvert.

Hva har dere gjort i det siste? ♥

5 kommentarer

Henriette Celin

23.03.2016 kl.03:13

Skjønner at bloggingen ikke da har vært høyeste prioritet, og det er forståelig (: av og til har man for mye på planen, og/eller trenger en pause ^^

Ønsker deg en fin påske videre :-D

Camilla Sterner

23.03.2016 kl.11:27

Henriette Celin: Så bra at du forstår! Takk i lige måde :D

Henriette Celin

23.03.2016 kl.11:29

SV: Takker ;-D

Maria Iselin

23.03.2016 kl.14:22

Jeg har tatt livet helt med ro, må nyte ferien vettu! Veldig fine bilder <3

Camilla Sterner

23.03.2016 kl.23:22

Maria Iselin: Tusen takk! Ja, det er viktig å ta livet med ro!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡