Uken som gikk...


Ukens høydepunkt: Høydepunktet denne uken må ha vært den koselige kvelden jeg hadde sammen med mamma. Jeg har ikke vært med henne på en god stund, annet enn en liten shoppingtur. Så det var koselig å endelig gjøre noen sammen igjen.

Ukens nedtur: Ukens nedtur hmm, den var vanskelig denne uka. 

Ukens serie: Denne uken har jeg faktisk ikke sett noe spesielt på serie. Ihvertfall ikke som jeg kan komme på. Jeg så en episode av skam, og 5 episoder av Greys Anatomy i løoet av helgen. De kommer alltid til å være en stor favoritt. 

Ukens innkjøp: Denne uken kjøpte jeg to dr.denim bukser. En i svart Lexy og en i svart Plenty. I tillegg kjøpte jeg en ansiktsmaske fra merket Formula 10.0.6. Skal egentlig ikke si meg storfornøyd med den masken. Har nå bare testet den engang, så skal bli spennende å fortsette å teste den.

Ukens sang: Hello Friday - Flo Rido, Jason Derulo & Hymn for the weekend - Coldplay 

Ukens cravings: Cravings hmm, har cravet på smågodt store deler av uken. Dessverre har jeg også spist utrolig mye godteri denne uken. 

Ukens utfordring: Utfordringene mine er som oftest å holde seg positiv og tro på seg selv.

Ukens opptur: Denne går nok litt inn i den første, men samtidig som jeg skrev dette innlegget slo det meg. Jeg har ikke felt en eneste tåre denne uken! Det fortjener virkelig en applaus. Pleier alltid å knekke sammen i løpet av uka, not this time.

Hvordan har deres uke vært?

3 kommentarer

Henriette Celin

14.03.2016 kl.11:29

Den kosekvelden skjønner jeg var et høydepunkt^^

og har selv hatt veldig cravings på smågodt. Ble en del av det her også, hehe x)

Min uke har vært travel, men veldig fin. Først en dag med kjæresten på mandag, skøyter med noen venner tirsdag, dansetrening onsdag, Maria Mena konsert torsdag, og intervju anngående et dansekurs jeg skal holde i vinterferien, på fredag. Ellers gikk lørdag til familiekos, og søndag til familie bursdagsbesøk for minste søsteren min (:

Camilla Sterner

14.03.2016 kl.12:27

Henriette Celin: Høres ut som en veldig fin uke! Er ikke rart man får cravings på smågodt, når det er så sinnsykt lave priser i butikkene!

Henriette Celin

14.03.2016 kl.12:46

SV: Det var det! nei sant, i tillegg til at alle går å kjøper det og frister x)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡