hits

Dansegalla med Ole Ivars


Ja, dere leste riktig. I går var jeg på dansegalla med Ole Ivars. Dro dit sammen med Leif, Kenneth og Runar. Vi dro dit alle sammen, i hovedsak pågrunn av Leif. Han elsker å danse og han er stor fan av Ole Ivars. Vi lagde derfor en overraskelse for han. Han visste ingen ting om hva vi skulle i går. Han visste ikke stort mer enn at jeg kom og hentet han. Vi dro først ut å spiste pizza før vi dro avgårde på dansegallaen. Leif var så heldig at han også fikk møte Ole Ivars, så vi tok med en lykkelig kar hjem om natta.I løpet av en kveld er det alltid noe som irriterer meg. Denne gangen var det som mange andre ganger, at folk virkelig ikke har respekt. Jeg var ute på dansegulvet og danset sammen med Leif. Utallige mange ganger var det noen som dyttet oss bort. Enten så gikk de oss bare rett ned, eller presset oss ut av danse gulvet. Det var som om de ikke ville at vi skulle danse, og ville ha større plass til seg selv. Noen ganger er folk så egostiske at det ikke er måte på. Får så vondt av hvor egoistiske folk er, og hvor lite de bryr seg om andre mennesker. Spesielt de med nedsatt funksjonsevne, de blir bare feiet av banen.Hva mener dere?

7 kommentarer

Lene

13.03.2016 kl.14:41

Åå så herlig! Godt han var fornøyd på slutten av kvelden, selv om enkelte mennesker ikke eier respekt.

Camilla Sterner

13.03.2016 kl.14:56

Lene: Glad for å høre at det ikke bare er jeg som mener det!

Merethe Høili Johansen

13.03.2016 kl.14:50

Så utrolig koselig kveld <3 Jeg blir også mektig irritert av sånne mennesker, forbanna rett å slett! Alle mennesker er like mye verdt, uansett.

Camilla Sterner

13.03.2016 kl.14:57

Merethe Høili Johansen: Glad for å høre at det ikke bare er jeg som ser det!

Henriette Celin

13.03.2016 kl.16:18

For en hyggelig ting å gjøre! han så jo bare storfornøyd ut :-D

og når han er så glad i både Ole Ivars og dans, så må han jo ha vært det ;-)

Bare kjedelig folk dyttet, det er så stygt det :-/

Camilla Sterner

13.03.2016 kl.16:42

Henriette Celin: Var et stor smil på den karen der, hele veien hjem også! Tror det er en kveld han kommer til å huske lenge!

Henriette Celin

13.03.2016 kl.16:50

SV: Så herlig! det tror jeg også :-D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡