Ting dere kanskje ikke visste om meg!


Jeg er veldig glad i å skrive

Hver gang jeg snakker med noen om noe jeg interesserer meg om, eller blir irritert over. Så setter jeg meg ganske fort ned med Word dokumentet. Dere har også fått lese noen ting av hva jeg har skrevet. Har en god del ting igjen også. Mye av det er familie og venneproblemer som jeg ikke alltid føler for å dele.

Jeg vil oppleve verden

Jeg har rett og slett mark i rumpa etter å reise. Det er ingen ting jeg har mer lyst til enn å reise å oppleve verden. Det går ikke en dag der jeg ikke drømmer meg bort i å reise, og oppleve verden på godt å vondt. Det er planen min for neste år.

Jeg er ikke glad i skole

Dette kommer nok ikke som noe sjokk for de som kjenner meg. Jeg er virkelig ikke glad i skole, jeg var det i en periode. Nå føler jeg at jeg ikke får gode resultater, uansett hvor mye jeg prøver. Så jeg har rett og slett gitt opp.

Jeg har alltid drømt om å bli noe stort

Helt siden jeg var liten, har jeg alltid drømt om å bli noe stort. Det vil ikke nødvendigvis si å være populær, eller kjendis. Jeg vil rett og slett bare gjøre en forskjell, som kan hjelpe mennesker. Jeg vil bety noe for flere enn bare mine nærmeste.

Jeg er mildt sagt interessert i sminke

Jeg er utrolig interessert i sminke. Huden min takler bare ingen ting, så jeg gir veldig lett opp. Enten så detter det av med engang, eller så flekker det seg. Det sitter aldri godt. Har prøvd 12 forskjellige foundationer, og et par forskjellige puddere. Ingen av de oppnår hva jeg ønsker.

Jeg gir opp lett

Det har nok kommet mye frem igjennom dette innlegget. Likevel lager jeg det som et eget punkt. Det har seg nemlig sånn at hvis jeg prøver og prøver, og ting ikke går som jeg vil. Så gir jeg rett og slett bare opp. Jeg orker ikke prøve og faile alt for mange ganger, da får jeg bare dårlig selvtillit. Det ødelegger også bare dagen.

Jeg har døra nesten alltid oppe når jeg er på do

Dette er faktisk sant! Som oftest bare løper jeg inn og setter meg ned, og tenker ikke mer over det. Selvfølgelig hvis vi har bursdagsselskap eller slike ting så låser jeg den jo. Hvis det bare er familie hjemme så er den som oftest åpen. Da er det ikke snakk om å lukke den, men ikke låse den. Neida, den døra står helt oppe!

Hva synes du om innlegget?

5 kommentarer

Iselin Renée

09.03.2016 kl.11:36

Fint innlegg :)

Camilla Sterner

09.03.2016 kl.12:59

Iselin Renée: Tusen takk!

Henriette Celin

09.03.2016 kl.15:22

Morsomt at du har dodøren åpen når du er på do, hehe.

og jeg er også veldig glad i å skrive, samt deler drømmen din om å bli noe stort, og ha muligheten til å gjøre noe bra (:

Camilla Sterner

09.03.2016 kl.22:10

Henriette Celin: haha, ja det er kanskje ikke helt normalt! Er noen tilfeller jeg ikke har den åpen daa :D
Da får vi prøve å oppfylle det!

Henriette Celin

10.03.2016 kl.09:02

SV: Haha :-D

Ja, det får vi ;-)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡