hits

Hvor ble av hverdagen min?


Da mitt hverdagsliv ikke er det mest spennende, så ser det nå ut som jeg har gått over til å fortelle dere om andre ting. Både ting rundt meg, ting jeg bryr meg om osv. Vet ikke hva dere synes om det? Vil dere heller ha mer hverdagslige innlegg?

Jeg kan oppdatere dere om de siste dagene mine. På fredag var jeg en tur på senteret sammen med Solveig, den fredagen var jeg så sliten så jeg slappet av hjemme resten av kvelden. For på lørdag var det som jeg fortalte, nemlig klar for cup. Vi spilte cup i drammenshallen. Det ble 1.plass på andre laget, og 2.plass på første laget. Vi ble fornøyde. Når jeg kom hjem, var det bare å hoppe i dusjen og fikse seg. Det var nemlig klart for bursdagsselskap for Stine. Noe som var veldig koselig.Søndagen gikk til å rydde rommet, gå tur med kameraet som dere fikk se, og på kvelden tok jeg meg en tur ned på treningssenteret. På mandag var jeg på skolen, også gikk vi med bøsser for kreftforeningen. Når jeg kom hjem var jeg så trøtt og sliten at jeg tok meg litt mat, og gikk å la meg. I dag er det tirsdag, så i dag er det lang skole dag. Etterfulgt av dobbel treningsøkt. Både håndball og fotball i dag.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
♡ Design av Tonjemt ♡