Mine mål for mars


Jeg har sett flere bloggere legge ut slike innlegg. Siden jeg sliter så mye med hverdagen, og ting rundt meg. Tenkte jeg at det kanskje var på tide å prøve noe sånt jeg også. Jeg trenger å bli bedre på det ene og det andre. Jeg må begynne å gjøre ting annerledes om ting skal bli bedre, og jeg skal klare å komme meg videre. Derfor tenkte jeg nå og sette meg ned å lage en liste for meg selv, som dere nå også skal få ta en del i.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥ Si oftere nei til ting jeg ikke vil
Som jeg skrev i forrige innlegg, så er jeg alt for flink til å si ja til ting. Selv ting jeg ikke har lyst til. Jeg sier ja, fordi jeg får dårlig samvittighet av å si nei. Sannheten er den at jeg ødelegger for meg selv, og mister meg selv oppi det hele. Så nå må jeg begynne å si nei, og bare si ja til de tingene jeg virkelig har lyst til.

♥ Ta mer bilder, og bli flinkere innen fotografering
Bilder og fotografering er noe jeg alltid har hatt lyst til å drive med. Dessverre så blir jeg alt for lett skuffa, og gir opp alt for lett. Pågrunn av depresjonen også, så klarer jeg ikke se gleden i det lenger. Det er noe jeg skal jobbe med denne mnd. For jeg vil virkelig bli bedre, og føle gleden med det igjen.

♥ Tørre å møte nye folk
Det er ingen hemmelighet at jeg trenger frisk blod i hverdagen. Jeg sliter mye med det som er rundt meg nå, så jeg trenger noe nytt. Noe personer som jeg kanskje kan starte et nytt og bedre liv med. Ikke vondt ment mot de gamle, men alle har bruk for litt nyere ting en gang i blant. Sånn som når vi går fra Iphone 5 til Iphone 6. Problemet er bare at jeg ikke tørr, jeg tenker for mye på ting som kan skje. Så jeg feiger rett og slett bare ut. Dette skal jeg bli flinkere på nå!

♥ Blogge mer, og ikke bry meg om hva ander mener om det
Jeg liker veldig godt og blogge, og det er mitt lille fristed for å dele det jeg føler for. Før turte jeg ikke snakke om den til noen, og slettet den når jeg fant ut at folk fikk vite om den. Nå har jeg skjønt at de fleste vet om den. Mamma, søstra mi, hele trinnet mitt (More or less), venner av søstra mi, vet ikke om tante vet lenger, men det er ihvertfall mange som vet. Nå har jeg ingen grunn til å skjule det lenger, selvom det kanskje blir kleint å begynne med. "Mamma ikke spis enda, jeg skal ta bilde først". Selvom mamma får like lyst til å ta bilder av hva vi gjør, når jeg gjør det hmm.

♥ Care more about myself, than everybody else (Bry meg mer om meg selv, og ikke alle andre)
Når jeg er ute og drikker med venner. Blir de alltid mye fortere full enn meg, eller ikke har kontroll. Hva vet jeg, men uansett så ender det alltid opp med at jeg tar vare på de, istedenfor å tenke på meg selv. Jeg bryr meg også alt for mye om hva alle andre sier, så jeg slutter å være meg selv. Det er noe det virkelig er på tide å slutte å bry seg om. Jeg har blitt mye flinkere i det siste, det er likevel på tide å bli enda bedre!


Hva er deres mål for mars?

3 kommentarer

Henriette Celin

07.03.2016 kl.16:09

Fine mål ^^

jeg må og bli flinkere til å si nei. Vil helst være med på alt, men det går ikke alltid :-P

Camilla Sterner

07.03.2016 kl.20:20

Henriette Celin: Man kan ikke alltid være med på alt nei! Man må unne seg selv å slappe av innimellom også :)

Henriette Celin

08.03.2016 kl.11:06

SV: Ja, enig i det ^^

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡