Uken som gikk...


Ukens høydepunkt/Ukens nedtur: Denne uka går ukens nedtur og høydepunkt litt inn i hverande. For ukens nedtur var uten tvil det at politiet kjørte inn i meg. Samtidig var det ukens høydepunkt fordi jeg slapp bota på 4200kr! 

Ukens serie:  Etter at jeg denne uka mistet viaplay, og søstra mi sluttet å betale netflix så har jeg ikke hatt så mye å se på.. I tillegg til at alle seriene jeg så på tv, også ble borte. Så har jeg ikke sett mye på serier, men Carina mente jeg måtte se på Skam. Så det blir faktisk ukens serie, fordi den var overraskende bra. Du kan se den på nrks nett-tv!

Ukens innkjøp:


Har uten tvil vært denne! Kjøpte den på vei hjem på mandag, og livet mitt ble endelig komplett. Endelig kan jeg koble mobilen til radioen, og høre på min egen musikk i bilen! Har virkelig gjort å kjøre til skolen til en drøm igjen! Fås kjøpt hos biltema til 149;-

Ukens sang: Justin Bieber - Children! Som faktisk akkurat kom på i øreproppene!

Ukens cravings: Denne uka har jeg hatt mensen, så denne uka har sjokolade uten tvil vært ukens cravings! Likevel har jeg klart å spise overraskende lite av det! 

Ukens utfordring: Denne ukens utfordring må ha vært å ha nok tid til alt jeg skulle gjøre. Da jeg har hatt 8 innleveringer, hengende på skuldrene. I tillegg til å ha jobbet en god del, og få tid til litt trening også! Kom meg igjennom uka, med et godt resultat. Så må si meg fornøyd! 


Hvordan har deres uke vært?

5 kommentarer

JSH

09.02.2016 kl.09:36

Flink du er som fekk gjort 8 leveringar denne veka! Veka som var har eigentleg vore heilt grei; ikkje noke å klage på, noke som eg seier meg fornøgd med :)

Camilla Sterner

09.02.2016 kl.09:48

JSH: Høres bra ut! Ønsker deg en fin uke!

Henriette Celin

09.02.2016 kl.12:48

Hell i uhell da altså. Bra du slapp boten!

og en nyttig liten dings det der. Veldig greit å høre på egen musikk fra mobilen i bilen :-D

den sangen av Bieber har jeg ikke hørt. Må søke den opp nå ;-)

ha en fin tirsdag ^^

Camilla Sterner

09.02.2016 kl.12:51

Henriette Celin: Ja! Var absolutt min beste og værste dag på samme tid!
Det bør du gjøre! Elsker spesielt beaten i sangen, veldig deilig å høre på i bilen!
Ønsker deg en fin tirsdag, og at resten av uken blir bra!

Henriette Celin

09.02.2016 kl.14:40

SV: Da skal jeg få hørt den :-D

ønsker deg også en fin uke og tirsdag videre <3

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡