Ting som irriterer meg


- Folk som bare kan gjøre en ting om dagen: Det er ofte jeg opplever at jeg spør folk om å finne på noe, så er det sånn nei jeg skal i familie selskap kl 18. Så da kan jeg ikke gjøre noen ting annet hele dagen. Det er mulig, kun snakk om prioritering.

- Folk som sier jeg vet, når de egentlig ikke har peiling: Det er ofte jeg fortelle venner ting som skjer med familien. Da får jeg ofte i svar at ja jeg vet hvordan du har det, for min familie er sånn og sånn. Jeg skal fortelle deg at du ikke vet noen ting. Du vet ingen ting om sykdommene til familien min, og hvordan det påvirker hverdagen min.

 

- Trailer sjåførene på veien: Fyfaen, dette er noe som irriterer meg hver gang jeg kjører bil. Trailere vet at du som personbil ikke kan kjempe mot de, fordi da blir du hardt skadet. De gidder derfor ikke ta hensyn til deg, og gjør alt mulig for å irritere deg istedenfor.

 

- Bilsjåfører som gjør feil og skylder på deg: Dette er en annen ting som irriterer meg veldig mye. Det har skjedd så mange ganger at folk foran meg kjører feil i rundkjøringer, også ser de seg ikke for de bare tar en 90 graders sving og kaster seg foran deg. Så vidt jeg har lært, må du da ta deg en ekstra runde i rundkjøringa, og legge deg riktig kjære deg.

 

- Folk som gjør feil og skylder på deg: Trenger vel ikke si så mye om denne. Opplevd det flere ganger at noen gjør noe de angrer på, også er det du som får skylda for det. Bare stå opp for hva du har gjort istedenfor, eller ikke gjør det! Enkelt og greit.

 

- Dårlig radiodekning i bilen: Jeg vet ikke om det bare er bilen min, men jeg opplever veldig ofte at radiosignalene ikke fungerer. Vet at noen andre jeg kjenner sliter med det de også, men ikke like mye som meg. Jeg har prøvd alt som står i instruksjonsboka, så det kan jo ikke være noe feil med det. Midt i favorittsangen, også begynner det bare å skure istedenfor.

 

- Folk som ikke gjør noe annet enn å baksnakke en person, og blir bestevenn med de etterpå: Har et par tilfeller på det rundt meg også. Det er et par stykker som ikke gjør annet enn å baksnakke hverandre, og etterpå så blir de bestevenner. Jeg vet selv at jeg kan gjøre det selv, er ikke perfekt selv. Har en hemmelig grunn daa.. Jeg skjønner likevel ikke hvordan det er mulig.6 kommentarer

Marie

31.01.2016 kl.15:09

Bra punkter 👌 Er enig i alle sammen! Spesielt punkt nr 1. Virker som om folk bruker det som en unnskyldning for ikke være med deg 😞

Camilla Sterner

31.01.2016 kl.15:26

Marie: Ja! Nettopp det!!

http://hevhodet.blogg.no/

31.01.2016 kl.15:13

Åh jeg kunne ikke ha være mer enig i det du skriver :) nummer 1 irriterer vettet av meg. Og folk som gjør feil å skylder på deg :-)

Camilla Sterner

31.01.2016 kl.15:27

http://hevhodet.blogg.no/: Ja, utrolig irriterende! Og skjønner ikke poenget med det! Noen folk er du bare bra nok for innimellom..

Becca Alexandra

31.01.2016 kl.15:24

Herlig innlegg!! Kjenner meg spesielt godt igjen med det første punktet. Haaater når folk gjør sånn!

Camilla Sterner

31.01.2016 kl.15:27

Becca Alexandra: Jeg også! Sinnsykt irriterende, og skjønner ikke vitsen med det!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡