Min sminkekolleksjon: Foundation
Noe har jeg tenkt til å starte med noe nytt, jeg skal nå fremover vise dere alle sminke produktene som jeg har liggende i skuffen min. I dag starter vi med foundation, jeg fant ut i går at jeg har hele 12 foundationer. Litt sykt, to av dem er nesten tomme, og noen av de bruker jeg veldig sjeldent. Jeg har tørr og urenhud.

1: Loreal Paris Infallible 24th - matte. Denne funker sånn passe greit, ikke sånn veldig å skryte av.

2: Yves Rocher bb cream - den funker bra til å være bb cream, men er ikke så glad i de. Lukter litt godt!

3: The Body Shop bb cream - lukter helt for jævlig. Den skal hjelpe mot kviser og urenheter, men jeg har ikke merket stor forskjell.

4: Maybeline bb cream - lukter ikke stort. Gir en fin glød og er en god bb cream.

5: Mac - pro longwear - veldig tykk. Dekker ganske bra, vil si medium dekkevne.

6/7: Max factor - 3 in 1 - En av mine favoritt drugstore foundationer, min gikk tom nå og det var faktisk drit trist. Jeg har hatt veldig tørr hud i det siste, så den har flekket seg litt, men det har de fleste av de gjort.8: Jan Thomas - moistrue balance - Ikke den beste dekkevnen. Funket ganske bra, om du ikke vil ha god dekkevne.

9: Inglot - AMC - Hvis det er en foundation jeg angrer på å ha kjøpt, så er det denne. Den bare flekker seg, og ser helt for jævlig ut på huden. Hørt av flere også at de ikke liker inglot.

10: Isadora - High perfomance - Denne er en av mine favoritter om sommeren, veldig lett og gir fin glød. Dekker ikke alt for bra, funker for å bare friske opp litt på sommeren for min del.

11: Maybeline - Super stay 24 - Dette var en av mine favoritter en periode, men nå liker jeg den absolutt ikke. Funker nok ikke på tørr hud, men den dekker greit. Den holder ikke så lenge, ihvertfall ikke på meg.

12: Bobbi Brown - Veldig lett, ikke alt for bra dekkevne men kan bygges opp. Holdt en god stund, men ikke hele dagen.

 

Hva er deres erfaringer med disse foundationene? Har dere noen anbefalinger til foundation til tørr hud?

3 kommentarer

Henriette Celin

13.01.2016 kl.18:33

Har faktisk ikke prøvd noen av disse. Men liker "Wake up makeup" som jeg tror er fra Isadora ellernoe ;-P

Camilla Sterner

13.01.2016 kl.20:21

Bergensergenser: Den er fra isadora ja :)

Henriette Celin

13.01.2016 kl.21:07

SV: Ja, så det (sjekket på google), haha x)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡