Oppdatering av sminkeprodukter
For en stund siden kjøpte jeg en god del sminke, og jeg har fått flere spørsmål om jeg kan gi dere en oppdatering på hva jeg synes om de. Så det kommer nå!

Jan Thomas - Lift me up Foundation: Denne foundation er kjøpt på vita, den koster 279 kr. Denne foundation har jeg delte meninger om.. De dagene jeg har startet sent, eller har vært våken en stund før jeg sminker meg så sitter foundation veldig bra. Den holder lenge, og glir litt av enkelte steder (rundt øynene for det meste) De dagene jeg starter tidlig, og tar på foundation så sitter den ikke like bra. Det kommer også helt an på hvordan du påfører den. Jeg påfører den først med en stippling kost også beauty blender så sitter den best, ihvertfall for meg. Jeg er ganske fornøyd med denne founadtion, tror det bare er huden min som ikke får hvilt nok tidlig og da sitter den ikke like bra.

Jan Thomas - pudder: Dette puddere legger foundation veldig bra, har ikke hatt noe dårlige erfaringer med denne. Har ikke fått prøvd den så mye på andre foundationer, men til JT foundation så sitter den bra. Dekker ikke så veldig mye, men den matter ned og gir et fint resutlat. Dette pudderet koster også rundt 250kr.

Loreal - Øyenskygge palett: Dette palettet har jeg i fargen Rose. Dette palettet koster 199 kr, men når jeg kjøpte det kostet det kun 99 kr (vita). Jeg har ikke fått prøvd dette palettet så mye, men så langt så liker jeg det. Det har veldig fine farger, og legger seg bra. De sitter også ganske bra, faller litt av etterhvert. Skal teste det mer, og oppdatere dere senere. Tenkte å prøve ut noen looker også, og se hvordan den er.

Max factor - kremøyenskygge: Denne har jeg i fargen 25 bronze, den koster rundt 100kr. Denne kjøpte jeg på 30% på Cubus.

Isadora - leppestift: Denne kjøpte jeg på 30% på Cubus. Ordinær pris 139 kr. Denne har jeg i fargen 156. Jeg elsker fargen på denne, og liker konsistensen. Eneste er at den ikke sitter så veldig godt på.

Max factor - mascara: Dette er min favoritt mascara, den gir bra nok volum og litt volum. Perfekt til hverdags.

Essie - neglelakk: Ble litt skuffet over denne fargen, jeg har den i fargen chinchilly. I butikken så denne grå lilla ut, men nå ser den enten grønn brun ut eller grå grønn.. Ikke veldig fint.. Ellers liker jeg Essie neglelakkene veldig godt. Denne kjøpte jeg for 99kr på HM.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡