camillasterner

Ting som irriterer meg

 • Publisert: 25.08.2015, 12:25
 • Kategori: Om meg


 • - Folk som ikke spør, men forventer ting
  Nå som jeg har fått lappen så er det veldig mange som ikke gidder å spørre, de bare forventer å sitte på.. Det irriterer meg bare mer og mer..

  - Folk på veien
  Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg hater folk som kjører på veien. Det er så utrolig mange som tror at de er verdensmestere og eier veien..

  - Lærere som skal ha lekser til hver time, og ha lekse prøver.
  Takk skal dere ha tredje klassinger som fikk lærerene til å dele opp ukes leksa til å ha lekser til hver time. Og begynne å ha lekse prøve til hvert kapitell, har vi ikke nok å gjøre med alt annet fra før av?

  - Kollektiv transport
  Heldigvis slipper jeg maset med kollektiv transport lenger, noe som er utrolig deilig. Når jeg først tar det så blir jeg gal. Trange busser, folk som ikke er trygge på veien, varme busser, folk som ikke eier folkeskitt osv. Lista er lang!  - Folk generelt som ikke eier folkeskitt
  Vi nordmenn snakker så utrolig mye om folk i andre land som er så hyggelige og mer i møtekommende. Hvorfor kan ikke alle de som mener det bare begynne å gjøre det samme, istedenfor å snakke om hvor mye bedre andre er? Være hyggelige istedenfor å gi folk blikk, gå dem ned, være frekke osv. 17.mai er vel den eneste anledningen nordmenn faktisk er hyggelige!

  - Dårlig hårdag
  Vi har vel alle de dagene når ingen ting funker med håret, eller det står i alle kanter, blir fett etter noen timer osv.

  - Sminke dager
  Har dere vært borte i at dere sminker dere på akkurat samme måte flere dager på rad, og noen dager blir det helt fantastisk og holder hele dagen. Andre ganger så rekker du ikke komme på skole eller jobb før alt er helt på tryne...

   

 • Publisert: 25.08.2015, 12:25
 • Kategori: Om meg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits