Mine jobber


I dag går dagen til å jobbe, så dette er et forhåndspublisert innlegg om mine jobber. Vi får se om jeg får blogget noe når jeg kommer hjem i kveld, hvis ikke blir det to innlegg i morgen! Ønsker alle en kjempe fin lørdag!

Ferskvare - Meny


- Jeg jobber i ferskvaren på meny. Da ekspediterer jeg fisk, kylling og kjøtt. Noe som kan være veldig stressende, møkkete og ekkel. Tjener mer her enn noen av de andre jobbene, så den er grei å ha fordet.

Barnepass - Treningssenter- Har egentlig mange flere bilder herfra, men jeg kan dessverre ikke dele bilder av andre uten dems tilatelse så da blir det hva jeg pleier å gjøre. Her jobber jeg som barnepasser på et treningssenter. Noe som kan være en sikkelig dritt jobb. Tjener forferdelig dårlig også, men får trene gratis så sparer en god del penger sånn sett. Her passer jeg på barna til de som trener enkelt og greit. Når det ikke er noen barn, så turner jeg som oftest eller ser serier.

Støttekontakt - Ås Kommune- Dette er verdens beste jobb! Jeg er støttekontakt for en mann med down syndrom. Han er verdens søteste og mest herlige gutt. Vi tar han rett og slett med på kino, mini golf, turer i skogen eller bare å ta han med opp til oss og grille, eller spille brett spill. Kjempe koselig, han smiler og er glad bestandig!

Håndball trener - Follo Drømmelag


-
Her er jeg trener for et lag for funksjonshemmede sammen med pappa. Jeg har kontroll over håndball laget og pappa over fotball laget. De fleste vet vel hva det å være trener går ut på vil jeg tro.

Er det noe dere lurer på ang jobb, eller noen av jobbene jeg har så er det bare å spørre!

3 kommentarer

Kat

08.08.2015 kl.13:59

Så mange forskjellige jobber du har :) håper du får en flott helg!

Mona

08.08.2015 kl.14:41

Mange fine jobber :)

Camilla Sterner

08.08.2015 kl.16:42

Kat: er en god del forskjell ja :) takk i lige måde!

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡