Omtale - ansiktsmaske fra lush


Catastrophe Cosmetic

- En fersk ansiktsmaske full av beroligende og fuktighetsgivende blåbær, calamine, kamille, rose og mandelolje. Vi bruker hele lokalplukkede norske blåbær som er rike på vitaminer og mineraler, inkludert antioksidantene vitamin A, C og E som hjelper huden å beskytte seg mot skade.

Denne ansiktsmasken er veldig lett og påføre, og også veldig lett å ta av. Hvis jeg får urenheter i ansiktet bruker jeg denne noen dager på rad, og da blir urenhetene fortere borte. Om den også hjelper for å forebygge disse urenhetene er jeg ikke helt sikker på. Denne blir huden min litt tørr av, og jeg er avhengig av en god fuktighetskrem etterpå. 

Love Lettuce

- Lys opp hudfargen med næringsrik agar tanggele, beroligende og fuktighetsgivende honning og mandelolje, og forsiktig peelende mandelskall. Denne masken er rett og slett parfymert med fransk lavendel, som har en beroligende effekt på sinnet og hjelper til med å balansere hudens talgproduksjon. Passer godt for normal til fet hud.

Denne ansiktsmasken er også veldig lett og påføre og lett å ta av, noe jeg er stor fan av. Denne etter later også huden min god og myk. Denne bruker jeg bare for å friske opp huden, og bare for kosen sin skyld.
Hva er deres erfaringer med lush?

8 kommentarer

Mona

09.08.2015 kl.17:14

Skal testes! :D

Camilla Sterner

09.08.2015 kl.17:35

monambs: gjør det!
Jeg har aldri prøvd, men det frister veldig! Flott innlegg :) Ha en fin søndag <3

Camilla Sterner

09.08.2015 kl.18:41

Karina Larsen - Mote & Skjønnhet: anbefales og teste! Ha en fin søndag du også :)

Maria Bergheim

09.08.2015 kl.22:53

Har ikke prøvd noen av deres produkter, men virker gode!

Camilla Sterner

09.08.2015 kl.23:54

Maria Bergheim: de er gode! :) burde prøves

Villemo Sofie

10.08.2015 kl.00:01

Har hört av mange av venninene mine at den er bra, men har ikke hatt anledning til og prøve det. Vet du om det koster mye?

Camilla Sterner

10.08.2015 kl.00:04

Villemo Sofie: det koster rundt 120kr for en boks, som varer ca en mnd! Siden det er ferske produkter så har de bare en mnd holdbarhetstid :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡