Bli med på min reise


Vent til leser tallet er på bunn, før du bestemmer deg for å starte opp igjen. Det er hva jeg har klart å gjøre nå, noe som ikke var den beste ideen. Vi får bare prøve å gjøre det beste ut av det, får dette er hva jeg virkelig vil.

Det siste halvåret har ikke vært noe av det beste. Den siste tiden har det skjedd utrolig mye dumt, egentlig helt siden jeg begynte på vidregående. Når jeg startet på vidregående var ting så bra, jeg var så lykkelig. Til det siste halvåret hvor bare dritt skjedde. Og det samme skjedde andre året. Nå er jeg klar for å gjøre alt til noe bra. Jeg er klar for starte livet mitt på nytt, jeg har fått en helt annen innstilling. Jeg vil vinne kampen mot det negative, og få livet mitt til å bli bra igjen slik jeg vil.

Jeg har lyst til å ta dere med på reisen til en bedre hverdag igjennom bloggen, jeg har tenkt til å være ærlig og åpen. Ikke for åpen, da dette ikke er en dagbok. Jeg skal fortelle dere ting som det er, til en viss grad. Reisen går ut på å begynne å trene mere og endre livsstilen min. Den går ut på å gjøre ting som gjør meg glad. Den går utpå å skaffe seg flere og bedre venner. Den går ut på å være mere sosial og ikke jobbe så mye. Den går ut på å få opp selvtilliten, og gjøre og oppnå det jeg faktisk vil.

Er dere klare? Vil dere være med på reisen?

5 kommentarer

Anette

28.07.2015 kl.21:27

<3

julieeannaa.blogg.no

28.07.2015 kl.21:32

Kjempe fin blogg! Håper sommeren blir super fin! Kanskje du vil ta en tur innom bloggen min også ? :)

Camilla Sterner

28.07.2015 kl.21:32

julieeannaa.blogg.no: Tusen takk! Din også!

Kathrine Skaug

29.07.2015 kl.00:47

Så fin blogg du har! Gleder meg til å følge deg på reisen :)

Camilla Sterner

29.07.2015 kl.16:54

efreiser: tusen takk! Skal følge med på din også! :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Camilla og er 20 år. Jeg er egentlig fra Follo området. Nå har jeg flyttet til Hamar for å studere. Hvis du vil bli med på min hverdag som student, er det bare å følge med videre.

For kontakt:
sternerblogg@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡